Rakeback Taivas.com

Tuottoisamman pokerin puolesta

Rakeback Taivas.com

Everest Poker 300$ talletusbonus

Everest Poker on tunnettu ahkerien pokerihöylien keskuudessa tasan kahdesta asiasta: hyvästä ensitallettajien bonuksesta ja huonoista pelaajistaan. Everest Pokerin pöydissä parveilevat italialaiset ja ranskalaiset ovat netin huonompia texas holdemin pelaajia.

Everest Poker

Paras bonus (koodilla Suomi 300)
Ranskalaisia ja italialaisia pelaajia
Tuottoisat omaha-pelit

Suosittelemme Betssonia

Everest Pokerin plussat

  • Toimii itsenäisesti
  • Paljon huonoja pelaajia eri panostasoilla
  • Verovapaat voitot
  • Erittäin hyvä bonus

Everest Pokerin miinukset

  • Ohjelmisto vanhahtavan näköinen
  • Ei isojen panosten pelejä
  • Peleinä vain holdem ja omaha

Bonus

Everest Pokerin talletusbonus on 300$. Sitä ei ole sidottu talletuksen kokoon, eli voit kotiuttaa sen millä talletuksella tahansa, kunhan pelaat läjään tarpeeksi ison kasan Everest Pokerin pisteitä – ja läjän ei tarvitse olla edes iso.

Jokainen rahapeleistä keräämäsi Everest Pokerin piste vastaa 0.07$ bonusta. Bonus maksetaan pelitilillesi heti pelaamisen lopetettuasi. Jos esimerkiksi keräsit 150 pistettä, saat heti 10.5$ pelitilillesi.

Tämä on erinomainen järjestely. Bonusta tulee pistejärjestelmän ansiosta huimaa vauhtia, eikä edes aloittelijoilla ole vaikeuksia sen keräämisessä. Ja vaikka olisikin, niin sekään ei haittaa: aloittelijoille on hyvä, että bonusta maksetaan koko ajan, isoista bonuksista tuttu ongelma, eli pisteiden keruuajan loppuminen kesken ei Everest Pokerissa näin ollen uhkaa.

Pisteitä saa jokaisesta jaosta raken verran, aina kun saat kortit käteesi jaon alussa. Jos Everest ottaa jaosta 0.50$ reikkiä, saat 0.5 pistettä, osallistuit jakoon tai et. 6-max peleissä pisteitä tulee 1.4 kertaa tätä tahtia ja heads-upissa 3.5 kertaa tätä vauhtia.

Turnauksiin osallistumisesta pisteitä saa kahdeksan jokaista Everest Pokerille reikkinä mennyttä dollaria kohti.

Tätä huippubonusta ei kannata jättää käyttämättä. Everest Pokerin pelit ovat edes kohtuulliset taidot omaavalle EV+ ja talletusbonus nostaa ne todella voitollisiksi.

Bonuksen saat, kun rekisteröidyt alta Everestiin ja syötät bonuskoodin SUOMI300 Everest Pokerin peliohjelman “bonus” kohdan “anna bonuskoodi” laatikkoon.

Betsson Pokerin kotisivut