Rakeback Taivas.com

Tuottoisamman pokerin puolesta

Rakeback Taivas.com

Mitä ovat rake ja rakeback?

Tämä artikkeli kertoo lyhyesti, mitä ovat rake ja rakeback.

Termit ovat syytä tuntea. Tämän asian ymmärtämällä voit säästää satoja tai jopa tuhansia euroja joka kuukausi.

Mitä on rake

Pokerihuoneet rahoittavat toimintansa ottamalla komissiota peleistä. Tämä komissio on englanninkieliseltä nimeltään rake.

Turnauksissa rake on pottiin menemätön osa turnauksen hinnasta. Esimerkiksi 10 + 1$ maksavan turnauksen rake on 1$. Se ei mene pottiin voittorahoiksi, vaan sen pitää turnauksen järjestänyt pokerihuone.

Käteispelissä rake on tietty prosentti jokaisesta potista. Jos pelaajat saavat pottiin vaikkapa 20$, saa jaon voittaja potista vain 19$, 1$ menee pokerihuoneelle.

Tyypillinen rake on käteispelissä 3 – 5% potista. Raken maksimimäärä on usein sidottu pelitasoon, esim. suurimmissa käteispeleissä maksimirake voi olla 3$ / jako.

Mitä on rakeback?

Rakeback on järjestely, jossa pokerihuone maksaa pelaajalle takaisin osan tämän maksamasta rakesta. Järjestelyn tarkoitus on pitää aktiiviset pelaajat tyytyväisinä ja pelaamassa.

Tyypillinen rakebackprosentti on 30. Tämä tarkoittaa, että pelaaja saa maksamastaan rakesta takaisin 30%. Rahat maksetaan useimmiten kerran kuussa tai kerran päivässä suoraan pelitilille.

Mitä aktiivisemmin pelaa, sitä suuremmaksi rakebackin tuomat summat nousevat. Useita pöytiä yhtä aikaa pelaavat multitablettajat voivat ansaita kuussa rakebackia jopa tuhansia euroja. Satoihin euroihin pääsee helposti.

Rakeback on eri asia kuin bonukset. Bonuksissa on erilaisia ehtoja, niiden määrät vaihtelevat ja bonuksia tulee ja menee. Rakeback on pysyvä järjestely, jonka saa aina päivästä ja kuukaudesta toiseen.

Rakebackin kanssa tarjotaan toki usein bonuksia ja paras järjestely onkin käyttää molempia. Hieman pokerihuoneesta riippuen bonukset voivat joko vaikuttaa maksettuun rakebackiin tai eivät.

Mistä sitä saa?

Rakebacksopimuksen tekeminen on lähes pakollinen askel kaikille pokeria tosissaan pelaaville. Valitse itsellesi sopiva tarjous Rakebacktaivaan valikoimasta ja pelaa entistä tuottoisampaa pokeria.