Rakeback Taivas.com

Tuottoisamman pokerin puolesta

Rakeback Taivas.com

Unibet

Unibet on yksi Euroopan suurimmista uhkapeliyhtiöistä. Unibet Poker kuuluu Microgamingin verkkoon, mutta blinditasolle 2/4 asti pöydissä pelaa vain Unibetin omia pelaajia. Pienten panosten pelaajille Unibet on hyvä paikka, Unibetin omat pelaajat kun eivät ole huipputasoa.

Unibet

Hyvät käteispelit
Talletuksesta riippumaton bonus
Kaikki rahapelit tarjolla

Siirry Unibetiin

Unibetin plussat

  • Omat pelaajat pienen rahan peleissä
  • Hyvä miniview-toiminto monen pöydän pelaamiseen
  • Kaikki eri rahapelit samalla sivustolla
  • Suomenkielinen asiakaspalvelua myöten

Unibetin miinukset

  • Vanhahtava ohjelmisto

Bonus

Unibetin 250€ bonus vapautetaan keräämällä 2000 pistettä. Talletuksen koolla ei ole väliä, merkitystä on vain kerätyillä pisteillä.

Bonus vapautetaan kolmessa erässä kerättyjen VIP-pisteiden mukaan. 400 pisteen kohdalla saa 50€, 1200 pisteen kohdalla 100€ ja 2000 pisteen kohdalla loput 100€.

Pisteitä saa pelaamalla oikean rahan käteis- ja turnauspelejä. Turnauksista saa 2 pistettä jokaista Unibetille mennyttä dollaria kohti. Käteispelissä jokaisesta vähintään flopille asti edenneestä jaosta, jonka rake oli vähintään 25c, saa panostasosta riippuen 0,5 – 1,5 pistettä.

VIP-pisteiden kertymistä voi seurata Unibetin pokeriohjelman aulassa. Bonus ei vaadi bonuskoodia tai mitään muutakaan sen kummempaa toimintaa. Aikaa pisteiden keräämiseen on 30 päivää.

Unibet